Slik får du en sterkere og sunnere hest

Collagen for Hest virker inn på hele hestens generelle helse. Det er dokumentert at ingrediensene i Collagen for Hest hjelper mot plager i ledd og muskler, og er gunstig for syn, høver og pels. I tillegg kan Collagen for Hest også forebygge og styrke immunforsvaret, og påvirke både yteevne og humør. En frisk hest er en lykkelig hest. Og en hest i god form har alltid de beste forutsetningene for å være den beste versjonen av seg selv.

gpg post

Collagen type 1 og 2

Collagen er kroppens byggestein, og helt nødvendig for dannelsen av pels, muskler, bein og brusk. Etter hvert som tiden går vil kroppen streve med å danne nok collagen til å vedlikeholde og reparere ledd, brusk og muskler, og det oppstår en nedbrytningsprosess som kan føre til smerter og svekket livskvalitet for hesten. Denne utviklingen kan vi snu ved å gi hesten collagen. Forskning viser at collagen har svært god effekt på leddproblemer, og at daglig inntak gir betydelig smertereduksjon, større bevegelighet og forebygger nedbryting av brusk. Collagen er spesielt viktig for konkurransehester og rehabilitering av hester med nedsatt leddfunksjon.

Magnesium

Magnesium er et av kroppens viktigste mineraler. Magnesium lagres ikke i kroppen og må derfor inntas via fôret, helst hver dag. Ved mangel på magnesium er de vanligste symptomene nervøsitet og dårlig humør. Magnesium er viktig for å opprettholde muskler, knokler og tenner. Magnesium hjelper også hesten med å unngå tretthet og utmattelse.

Sink

Sink er et sporstoff med mange viktige funksjoner i hestens kropp. Det er svært viktig for syn, høver og pels. Sink bidrar også til god apetitt, sterkt immunforsvar, fruktbarhet og reproduksjonevne.

Vitamin A

Vitamin A er viktig for nydannelse av hud og vedlikehold av slimhinner. Vitamin A styrker hud og fremmer sunt hår. Vitaminet er viktig for at synet skal fungere normalt, særlig nattesyn, og mangel kan føre til blindhet. Under fosterutviklingen er vitamin A involvert i dannelsen og utviklingen av ryggmarg, ryggsøyle, armer, bein, hjerte, øyne og ører.

Vitamin D

Vitamin D regulerer kalsiumnivået i blodet. Mangel på vitamin D kan føre til slapphet, utmattelse og smerter i ledd og muskler. D-vitaminmangel er ikke vanlig, men kan oppstå om hesten står mye på stallen.

Vitamin B6

Tilskudd av vitamin B6 er viktig spesielt ved økt belastning, f. eks. under hard trening. B6 er også svært nyttig for hester som har diaré eller forstoppelse, eller som har stått på antibiotikakur.

Jern

Jern sørger for at hesten frakter oksygen rundt i blodet, og er helt nødvendig for at hesten skal kunne yte optimalt.

Kolin

Kolin trengs for å produsere det viktige næringsemnet acetylkolin – hjernens signalstoff – som er svært viktig for nervebanene for både hukommelse, muskelkontroll og humør.

Ta kontakt i dag!

For mer info om COLLAGEN FOR HEST

Felter merket med * er obligatoriske.